Сьогодні в Ужгороді ремонтують освітлення, косять зелені зони, обстежують світлофори та вимощують плитку

Сьогодні в Ужгороді ремонтують освітлення, косять зелені зони, обстежують світлофори та вимощують плитку
Сьогодні в Ужгороді працівники «Закарпателектробуду» міняють лампи, ремонтують лінію вуличного освітлення на вулиці Високій, відновлюють мережу, ремонтують трансформаторну підстанцію на Шумній, міняють світильники та лампи на вулицях Сурікова, Дубовій. На Підградській обстежують мережу вуличного освітлення, а на Ольбрахта ремонтують трансформаторну підстанцію.

 

Зелені зони на площі Кирпи, вулицях Гагаріна, Шумній косять працівники «УжАгроміксу». На вулиці Новака (де заїзд до лікарні) вирізають два сухих дерева, а також прибирають гілки, які впали внаслідок негоди на вулиці Собранецькій. Крім того, працівники підприємства прополюють квітники у місті та прибирають схили річки.

Вулиці Островського, Шевченка, Грибоєдова, Локоти косить КШЕП, працівники якого проводять і заміну ламп світлофора на проспекті Свободи (біля «Білочки»), а також обстежують світлофори та при необхідності міняють лампи на вулицях Перемоги (поблизу візового центру), Грибоєдова, Собранецькій. На вулицях Кавказькій, Керченській, Собранецькій, Закарпатській комунальники прочищають вуличну зливову каналізацію. Проводить КШЕП і поточний ремонт проїжджої частини вулиці Тімірязєва (підготовчі роботи).

«АВЕ-Ужгород» косить зелені зони площі Б. Хмельницького, транспортного кола на Дружби Народів, вулиці Боженка.

КБК продовжує капітальний ремонт Замкових Сходів, капремонт тротуарів на вулиці Антонівській (влаштування покриття з ФЕМ-плитки). Проводять також підготовчі роботи до реконструкції перехрестя вулиць Перемоги-Легоцького з

влаштуванням кругового руху, капітального ремонту тротуарів на вулиці Будителів, а також поточний ремонт на Некрасова, Заньковецької (від вул. Легоцького до вул. Грушевського).

Продовжують викладати ФЕМ-плитку на вулиці Болотинській працівники ТОВ «БК Антрол», які, крім того, проводять капітальний ремонт внутрішньоквартальної каналізаційної мережі на вулиці М.Вовчка, 14 (підготовчі роботи).

У рамках капремонту тротуарів викладають бруківку на площі Поштовій.

Підготовчі роботи до капітального ремонту тривають на вулиці Перемоги (від вул. Легоцького до с. Сторожниця).

На внутрішньоквартальній території вулиці 8 Березня №3,5,7 розпочали підготовку до капітального ремонту.

 

26 липня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів