Мости на дорогах загального користування Закарпаття утримуватиме ТОВ "Автоміст"

Мости на дорогах загального користування Закарпаття утримуватиме ТОВ "Автоміст"
Такі результати конкурсу, оголошеного Службою автомобільних доріг у Закарпатській області та проведеного через систему електронних закупівель «Prozorro».

 

Служба автомобільних доріг в Закарпатській області 26 червня провела конкурс на отримання послуг з експлуатаційного утримання мостів та інших транспортних споруд на автомобільних дорогах загального користування Закарпатської області через систему електронних закупівель «Prozorro».

За результатами було акцептовано пропозицію ТОВ «Автоміст» з сумою закупівлі майже 2 мільйони гривень.

Всього в аукціоні брали участь 2 компанії – ТОВ «Автоміст» і ПАТ «Мукачівський завод залізобетонних виробів і конструкцій».

За результатами конкурсу було укладено договір на отримання послуг з експлуатаційного утримання мостів та інших транспортних споруд на автомобільних дорогах загального користування Закарпатської області з ТОВ «Автоміст» на суму 1 956 484,92 гривень.

Також, за допомогою аналітичної платформи «YouControl», Громадської організації «Верховенство права» вдалося з’ясувати, що переможець торгів - ТОВ «Автоміст», створено ще в червні 2000 року зі статутним капіталом 9 309,06 гривень. Засновниками підприємства значаться кілька фізичних осіб. Кінцевим бенефіціарним власником підприємства значиться Андрій Головченко. Підприємство почало брати участь в закупівлях з березня 2009 року.

Джерело: Верховенство права

 

01 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів