За сім місяців 2017 року Закарпатською митницею ДФС оформлено товарів на суму 44,33 млрд грн

За сім місяців 2017 року Закарпатською митницею ДФС оформлено товарів на суму 44,33 млрд грн
Завдяки вигідному розташуванню і наявності у зоні діяльності Закарпатської митниці ДФС розгалуженої транспортної мережі, прикордонної інфраструктури та потужного транспортного вузла, інспекторами оформлено 91 582 тисячі митних декларацій.

 

– Протягом січня-липня 2017 року в області зріс зовнішньоторговельний обіг на 20,78 відсотка в порівнянні з аналогічним періодом минулого року. Найбільшим торгівельним партнером впродовж цього періоду зафіксована Угорщина. Саме з цією країною через пункти пропуску митниці здійснено експортно-імпортних операцій на суму 23 млрд 974 млн грн. Відтак на другому місці – Німеччина, сума операцій з якою становить 3 млрд 170 млн грн, на третьому місці – Австрія із сумою операцій понад 2 млрд 730 млн грн, – зазначає в.о. начальника Закарпатської митниці ДФС Станіслав Балуєв.

В основі товарної структури статистичного експорту-імпорту найбільше оформлялись протягом січня-липня 2017 року:

– експорт: проводи iзольованi, кабелi та iншi iзольованi електричнi провiдники; кабелi волоконно-оптичнi, електронагрiвальнi прилади та апарати; праски електричнi, апарати електричнi телефоннi або телеграфнi, лiсоматерiали оброблені.

– імпорт: електроннi iнтегрованi схеми та електроннi мiкромодулi, проводи iзольованi, кабелi та iншi iзольованi електричнi провiдники; кабелi волоконно-оптичнi, автомобілі легкові та інші моторні транспортні засоби, призначені головним чином для перевезення людей.

Загалом у Закарпатській митниці ДФС станом на 1 серпня цього року перебуває на обліку 4298 осіб, які можуть здійснювати зовнішньо-економічні операції з товарами. Активну участь у цій сфері протягом січня-липня 2017 року взяли 1836 суб’єктів ЗЕД.

ДФС у Закарпатській області

 

16 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів