Закарпатець став головним хореографом оновленого телешоу "Танці з зірками"

Закарпатець став головним хореографом оновленого телешоу "Танці з зірками"
27 серпня о 21.00 на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем’єра оновленого легендарного проекту «Танці з зірками».

 

Минулої п’ятниці на вертолітному майданчику конгресно-виставкового центру «Парковий» відбулась прес-зустріч професійних танцівників та хореографів проекту «Танці з зірками» з журналістами.

В рамках заходу були розкриті імена танцівників,  проекту, які складуть пари зірками українського шоу-бізнесу: переможниця першого сезону «Танців з зірками» Олена Шоптенко, майстер спорту з бальних танців Анна Паламарчук, хіп-хоп танцівник Степан Місюрка, танцівник, який володіє майже всіма стилями танцю Євген Кот, Міс Україна-2016 Олександра Кучеренко, призер чемпіонатів України та Європи з бальних танців Віталій Загоруйко, чемпіонка України з танцювальної дисципліни «Funky» Ілона Гвоздьова, чемпіон України з бальних танців Дмитро Жук та фіналіст відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігор Кузьменко.

Головним хореографом «Танців з зірками» стане відомий у всій Європі танцівник і постановник концертів зірок українського шоу -бізнесу, серед яких тренер «Голосу країни-7» Тіна Кароль, Василь Козар (народився у м.Мукачево, Закарпаття). Хореографами - фіналіст чемпіонатів світу і України з бальних танців Андрій Дикий, а також хореограф проектів «Голос країни» та «Голос.Діти» Руслан Махов. Режисерами-постановниками - Наталя Лисенкова та Наталя Ровенська, які працюють над такими масштабними проектами «1+1», як «Голос країни» та «Голос. Діти».

Цікаво, на прес-зустрічі хореографи «Танців з зірками» Руслан Махов та Андрій Дикий провели професійний майстер-клас.

Також креативний продюсер проекту Володимир Завадюк розповів, що вже скоро на глядачів чекають несподівані зізнання зірок та запальні виступи, які українці запам’ятають на все життя. Володимир зазначив, що 70% проекту скрадатиме оновлена бальна хореографія, інші 30% - такі сучасні стилі танців, як бродвейський джаз, вог, ф`южн, контемп та навіть крамп.

Переможниця першого сезону «Танців з зірками» Олена Шоптенко поділилась, як правильно налагодити відносини зі своїм зірковим партнером:

«Від початку тренувань ми стаємо одним цілим і намагаємося допомагати та підтримувати одне одного, адже у спорті твої друзі – це партнер і паркет. Так само і на проекті. Секрет у тому, щоб все робити разом та отримувати задоволення від танцю. Я точно знаю, що немає нічого неможливого», - сказала Олена.

Головний хореограф проекту Василь Козар розповів, що оновлені «Танці з зірками» вражатимуть глядачів сучасними танцями та неповторними постановками:

«На паркеті нового сезону «Танців з зірками» все буде інакше, адже мистецтво не стоїть на місці. Ми постійно збираємося всією командою хореографів і танцівників на загальний брейншторм. Це буде симбіоз всіх мистецтв, думок і творчості кожного», - розповів Василь Козар.

Ведучим прес-зустрічі став Володимир Остапчук, який цього року вів пісенний конкурс «Єврбачення-2017». Володимир зізнався, що стане частиною «Танців з зірками», але яку роль виконає у проекті залишив інтригою:

«Особисто для мене проект був відкриттям. 10 років тому я  ходив до школи і, до речі, відвідував гурток народних танців. З того часу мені найбільше запам’яталося два моменти: затишний вечір, який я завжди проводив біля екрану з родиною, та розкішні вбрання танцівників. Саме тоді я захотів стати диктором. Досі пам’ятаю фразу: «Для виконання танцю фокстрот запрошується пара номер». Тоді я навіть не міг подумати, що стану частиною проекту, тому мені особливо приємні ці спогади», - зізнався Володимир.

Зазначимо, що кожен бажаючий зможе на власні очі побачити магічний світ танцю та відчути атмосферу найбільш грандіозного розважального проекту країни, придбавши квитки на прямі ефіри за посиланням:

https://kiev.karabas.com/tanci-z-zirkami-0

Нагадаємо, що в рамках #танціззіркамиchallenge протягом декількох місяців найпопулярніші зірки українського шоу-бізнесу передавали одна одній танцювальну естафету, публікуючи яскраві та кумедні відео у своїх соціальних мережах, і таким чином запрошуючи артистів до участі у «Танцях з зірками» на телеканалі «1+1». З ким у парах будуть танцювати зірки, глядачі дізнаються незабаром.

Отже, зовсім скоро на головний паркет країни у якості учасників вийдуть: популярна співачка Наталя Могилевська, ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, актор і учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко, співачка Камалія та «суперблондинка» Оля Полякова. Десятим учасником нового сезону «Танців з зірками» стане відомий співак та тренер «Голосу країни-7» Сергій Бабкін. Оцінювати запальні танці учасників проекту буде суддівська трійка: улюбленець публіки і тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK, всесвітньо відома балерина Катерина Кухар та професійний хореограф Влад Яма. 

Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

Новий сезон легендарного проекту  «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими неперевершеними декораціями.

Окрему подяку за бармен-шоу та літні коктейлі телеканал «1+1» висловлює команді барменів «Shake up».

Дивіться прем’єру оновлених «Танців з зірками» 27 серпня о 21.00 на телеканалі «1+1».

 

21 серпня 2017р.
-->

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів