На Хустщині жінка зарізала чоловіка під час побутової саварки

На Хустщині жінка зарізала чоловіка під час побутової саварки
Правоохоронці з‘ясовують обставини насильницької смерті мешканця села Вертеп. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

 

Вчора, 21 серпня, на лінію 102 надійшло повідомлення про констатовану смерть мешканця села Вертеп, що на Хустщині. На місце події одразу приїхала слідчо-оперативна група, яка й встановила попередні обставини злочину.

Як з‘ясували правоохоронці, конфлікт у результаті якого 52-річний мешканець Вертепу отримав смертельне ножове поранення у груди, виник на підґрунті побутової сварки між чоловіком та дружиною.

У ході словесної перепалки остання вхопила ножа та нанесла чоловікові один удар у область ключиці. Від отриманого поранення чоловік помер на місці злочину.

У скоєному винуватиця зізналася і тепер її затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України (Затримання уповноваженою службовою особою, підозрюваного у вчиненні злочину, за який передбачене покарання у виді позбавлення волі).

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство).

Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

22 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів