Ужгородський "Бліц" привіз з чемпіонату світу із хіп-хопу масу вражень і досвіду

Ужгородський "Бліц" привіз з чемпіонату світу із хіп-хопу масу вражень і досвіду
Нещодавно у Сполучених Штатах Америки відбувся чемпіонат світу з хіп-хопу. Серед двохсот п’ятдесяти найкращих команд і близько чотирьох тисяч учасників були і ужгородські танцівники зі Студії сучасного танцю «Бліц».

 

Вони успішно пройшли усі відбіркові тури і вибороли право представляти Україну на такому масштабному конкурсі. Всього поїхало 9 учасників і три педагоги – Марк Полив’яненко, Елеонора Кос та Каріна Пфайфер. Готувалися близько двох місяців, тренування були ледь не щодня. Підготували абсолютно новий унікальний номер.

Елеонора КОС, хореограф

Це спеціально підготовлена постановка, тому що у кожного Чемпіонату є свої критерії. Ти вибираєш Чемпіонат, на який ти їдеш і там читаєш правила, які мають бути по участі. Стилі, тривалість постановки, різні такі деталі, які стосуються саме цього Чемпіонату. Ми ставили хореографію саме під цей Чемпіонат і саме під цих танцівників. Тобто, це була постановка, яка, можливо, на виступі в Ужгороді і не сприйметься, як цікавий номер, тому що це, як змагання. Як Олімпійські Ігри по хіп-хопу.

У Штатах танцівники перебували протягом тижня. Були вражені високим рівнем та масштабністю Чемпіонату. Встигли познайомитися з багатьма відомими світовими хіп-хоперами.

Анастасія, танцівниця

Неймовірним є те, що можна поєднувати своє хоббі, розвиток із подорожжю. І з просто гарним проведенням часу зі своїми друзями, улюбленими тренерами. Я мала змогу побачити багатьох відомих людей, станцювати з ними на одній сцені, боротися з ними за одне золото.

Олександр, танцівник

Мене вразила конкуренція і велика кількість команд.

Валерія, танцівниця

Це все сталося дуже спонтанно. Ми всі не очікували цього. Але ми дуже раді, що ми мали можливість побувати на такому Чемпіонаті. Я рахую. Що ми достигли високого рівня.

Нікіта, танцівник

Здивувало те, що на фінали ми поїхали в окремий зал. Нас усіх учасників, везли на автобусах в окремий навчальний заклад, де був великий зал на багато кількість людей.

Анастасія, танцівниця

Достатньо довго, спочатку ми виступали на Всесвітньому чемпіонаті. Ми готувались десь два місяці. А потім ще два місяці. Ну. Це дуже важка робота і ми задоволені своїм результатом.

Нікіта, танцівник

Вразило те, як вони взагалі працюють, як вони віддаються на сцені. Ці дві хвилини, які вони танцюють, це видно їх праця в залі. І це дуже надихає, мотивує працювати, як вони.

Анастасія, танцівниця

Ми дуже старались, все дуже довго чистили. І так як ми перший раз туди приїхали, то там були дуже сильні команди.

Денис, танцівник

Хотілося ще танцювати після того. Це на початку було страшно, а потім просто емоція прийшла і тобі хотілося далі танцювати.

Максим, танцівник

Дуже було багато сильних команд. Ми у них вчились, ми побачили, як і до чого треба стремитись.

Пройти відбірковий тур до півфіналу танцівникам не вдалося. Але вони виступили на достойному рівні, отримали масу задоволення та досвіду. Наступного року обіцяють повернутися до Америки.

За матеріалами Uzh Inform

 

31 серпня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів