Михайло Кополовець запідозрив збірну України в «грі на контору»

Михайло Кополовець запідозрив збірну України в «грі на контору»
Екс-хавбек "Карпат" і "Говерли, а нині півзахисник ФК «Минай» Михайло Кополовець розкритикував збірну України за поразку від Ісландії.

 

"Враження від матчу? Та ніякі враження, – каже Михайло – Перший тайм – контролює могру. Другий тайм – повністю все віддали. У мене таке відчуття, що хтось грає у ставки на букмекерську контору. Не хочу нікого ображати, але не може команда так грати, коли у другому таймі два паси не зв’язуються докупи. Коли один суперник обігрує по 2-3 наших. Не знаю, з чим це пов'язано.

Шевченко у харківському матчі кричав, руками розмахував, а тут, в Ісландії, просто стояв – ніяких підказок. Ісландці – учасники чвертьфіналу Євро-2016. Команда непогана, сильна. Але, хлопці, ви повністю контролювали перший тайм. Що сталося потім? От просто враження, що грали на контору. Ісландці забили 2, а могли всі 4 забити. Казати, що нам забили з порушенням правил? Ви ж не говорили про два у ворота Туреччини, які забили з порушеннями. Сиділи тихенько. Перельоти? А що перельоти? Всі літають. "Реал" грає в Америці – там ніч, а в Європі день. І нічого".

Нагадаємо, що після поразки від Ісландії наша збірна з 14-ма очками в активі посідає 4-у сходинку лідирують Хорвати та Ісландці, у яких по 16 балів. Тим не менш, ми продовжуємо зберігати шанси на потрапляння до мундіалю в Росію, якщо виграємо два завершальні групові  етапи в матчах зі збірними Косово та Хорватії та пройдемо сито плей-офф.

Роман Сенишин

 

07 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів