Ужгородська міськрада: внесено зміни у Програму виготовлення технічної документації на багатоквартирні будинки

Ужгородська міськрада: внесено зміни у Програму виготовлення технічної документації на багатоквартирні будинки
Депутати міської ради вирішили внести зміни у Програму виготовлення технічної документації на багатоквартирні будинки, квартири у м. Ужгород на 2016-2017 роки.

 

Під час реалізації програми з'ясувалося, що при формуванні обсягів програми не вірним є застосування середньої вартості виготовлення техдокументації на один будинок, оскільки така визначається виконавцем у кожному конкретному випадку, виходячи із загальної площі, поверховості, кількості квартир тощо. Тому пункт 4 Програми виклали у наступній редакції: «Завданням Програми є виготовлення технічних паспортів на багатоквартирні житлові будинки, у яких вони відсутні та які списуються із комунального балансу для передачі ОСББ, уповноваженим особам чи управителям, що сприятиме повній паспортизації житлового фонду, забезпечить його стале функціонування та можливість реєстрації за міською радою права власності на неприватизовані квартири. Технічні паспорти виготовляються на підставі заяв голів ОСББ, БК, управителів по мірі їх надходження».

Також внесли зміни у пункт 6, який зараз звучить так: «Виконання Програми дасть можливість: провести інвентаризацію наявності технічних паспортів, інвентарних справ на житлові будинки; провести інвентаризацію неприватизованих квартир, які є власністю Ужгородської міської ради; виготовити технічні паспорти на багатоквартирні житлові будинки; виготовити технічні паспорти на неприватизовані квартири та зареєструвати право власності на квартири за Ужгородською міською радою». Додаток 2 до Програми взагалі вилучили, він стосувався переліку завдань, заходів та показників Програми виготовлення технічної документації на багатоквартирні будинки, квартири у м.Ужгороді на 2016-2017 роки.

В Ужгороді дофінансували програми реабілітаційного центру “Дорога життя” та цивільного захисту населення

 

12 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів