На Закарпатті знову активізувалися псевдомінери

На Закарпатті знову активізувалися псевдомінери
Тільки от тепер замість міськради Ужгорода, вони телефоном мінують Управління захисту економіки ГУНП України в Закарпатській області.

 

Голова ГО “Антикорупція” Олександр Броді проаналізував ситуацію щодо викликів про замінування Управління захисту економіки та вказав поліції на потенційних порушників закону:

“Щодо останніх повідомлень про замінування в м. Ужгород, про які ні поліція ні ЗМІ детально не афішували.

Тільки за останні два тижні, ТРИ рази на лінію 102 надходили дзвінки про замінування будівлі управління захисту економіки ГУНП України в Закарпатській області. Кожного разу злочинець представлявся чужим прізвищем та ім”ям.

Оскільки, під час здійснення псевдовикликів, злочинці називали і мої персональні анкетні дані, з”явився інтерес розібратись хто б це міг бути, та навіщо. Як повідомили представники поліції, коли було останнє неправдиве повідомлення про замінування 11.09 о 18:15, то злочинець назвав себе ім”ям Паша Павлов (Pasha Pavlov). Хоча на записі чути, що це взагалі не він. Так само, як і в попередніх випадках.

То ж чому саме Управління захисту економіки?

Це і не дивно, оскільки останнім часом за участі працівників цього управління було розкрито кілька резонансних злочинів. А саме: на хабарах було викрито посадовця Закарпатської ОДА, керівника роти патрульних (бувшого працівника Мукачівської міліції), суддю Мукачівського міськрайонного суду, а також зупинили діяльність кількох закладів нелегальних гральних апаратів, які “кришує” колишній міліціонер звільнений з органів за незаконні діяння, а тепер представник партії війни в Ужгородській міській раді Roman Bogus?awski.

Враховуючи, що цей персонаж, разом з компанією подібних дрібних злочинців http://vsapravda.info/?p=73683 , неодноразово виконували “громадські” завдання клану Балог по м. Ужгород, то й не дивно чому вони вирішили заблокувати роботу УЗЕ таким чином.

Раніше, цією ж групою осіб вже було неодноразово “заміновано” Ужгордську міську раду http://region.uz.ua/?p=77231 , коли телефонував представник “Солідарності”, голос якого впізнали колеги, а назвав анкетні дані іншого депутата міської ради Георгий Шевчук.

Також, ця ж особа повідомляла про замінування офісу “Європейської Партії України” на Театральній площі http://region.uz.ua/?p=78744, але тоді представилась головою Громадської Ради при УМВС Микола Желізняк.

Цікавим залишається факт бездіяльності поліції та інших органів, оскільки кожен приїзд всіх служб на евакуацію та проведення заходів щодо виявлення вибухівки в приміщенні завдає значних матеріальних збитків бюджету.

Я думаю, що Арсен Аваков (Arsen Avakov) варто звернути увагу та трохи вплинути на роботу своїх підлеглих”.

Одіозний підозрюваний, чиє ім‘я озвучив голова “Антикорупції” вже неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців. Роман Богуславський – екс-міліціонер-перевертень, який тепер, за інформацією з достовірних джерел, покриває гральний бізнес у області, а отже і справді зацікавлений у зриві роботи УЗЕ.

Крім того, раніше на нього вже падала підозра у вчиненні викликів на лінію 102 щодо фіктивних замінувань органів місцевого самоврядування під час розгляду питань, у яких депутат-бандит Богуславський мав шкурний інтерес, зокрема, як і у випадку з ганебною крадіжкою дитячого майданчика з подвір‘я загального користування на Проспекті в Ужгороді.

У хуліганських діях тоді, депутати запідозрили екс-міліціонера-перевертня, а тепер депутата міськради Ужгорода від пропрезидентської партії БПП “Солідарність”. Саме його голос упізнали на аудіозаписі дзвінка на лінію 102.

Крім того, він фігурував – у бандитському нападі на робітників одного з будівельних підприємств Ужгорода і ганебному дерибані земель воїнів АТО.

Джерело: Вся Правда

 

15 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів