Закарпатська поліція привітала з 90-річчям ветерана міліції

Закарпатська поліція привітала з 90-річчям ветерана міліції
Майора міліції у відставці, Івана Петровича Миговича, з поважним ювілеєм привітав начальник Мукачівського відділу поліції Василь Рябінчак та голова Ради ветеранів - Іван Русин.

 

25 вересня Іван Петрович Мигович зустрів свій поважний ювілей – 90-річчя, в колі родичів, друзів і колег. 32 роки свого життя майор у відставці віддав службі в органах внутрішніх справ. У далекому 1948 році Іван Петрович розпочав свою службу з посади дільничного у Свалявському відділенні міліції. Згодом перевівся до Мукачівського району, де очолив тодішній «ОВІР» (відділ віз і реєстрацій). А у 1960 році на таку ж посаду призначений у Мукачівському міському відділі міліції, де пропрацював до виходу на пенсію.

Сьогодні ювіляр в доброму здоров’ї та гуморі згадує цікаві дні та робочі будні в органах внутрішніх справ. Як розповідає голова Ради ветеранів Мукачівського відділу поліції Іван Русин, йому випала нагода працювати з Іваном Петровичем у одному відділі. Пам’ятає його як чесного, порядного, відданого справі працівника міліції.

Справу Івана Миговича продовжили його троє синів. Найстарший Іван —військовий, двоє молодших — Володимир та Анатолій — пенсіонери міліції.

«Поліцейські Мукачівського відділу не забувають старших колег, які багато років віддали самовідданій службі в ім’я правопорядку. Адже своєю працею вони заслужили на повагу та подяку від молодого покоління», — переконаний начальник Мукачівського відділу поліції полковник Василь Рябінчак. Начальник разом з головою Ради ветеранів побажали ювіляру міцного здоров’я, життєвих сил, щастя, добра, наснаги і довголіття.

Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

25 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів