Український "Мерс" на повірку виявився фальшивкою!

Український "Мерс" на повірку виявився фальшивкою!
Як з’ясували чопські прикордонники, ідентифікаційне позначення кузова та номерних агрегатів виготовлені кустарним способом, а техпаспорт транспортного засобу підроблений.

 

Сьогодні вночі у пункті пропуску «Тиса» прикордонники виявили мікроавтобус «Мерседес» української реєстрації,  який намагався ввезти на територію України наш співвітчизник. І якби не висока пильність прикордонників, можливо, його наміри і вдалися б. Проте під час перевірки транспортного засобу та документів на нього у правоохоронців виникли сумніви щодо законності підстав його ввезення.

Відтак прикордонниками було ініційовано поглиблену перевірку мікроавтобуса та виявлено ознаки, які вказували на те, що ідентифікаційне позначення кузова та номерних агрегатів виготовлені кустарним способом, а техпаспорт транспортного засобу підроблено.

Отож, транспортний засіб затримано, а далі його долею будуть займатись експерти Національної поліції з подальшим вирішенням питання про притягнення до кримінальної відповідальності за статтею 290 «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» та Стаття 358 «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

Джерело: Прес-служба Чопського прикордонного загону.

 

29 вересня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів