Битва закарпатських титанів завершується нічиєю!

Битва закарпатських титанів завершується нічиєю!
Перенесений поєдинок 14-го туру чемпіонату області вищої ліги між ФК «Середнє» та «Минай», який відбувся 4 жовтня, став "родзинкою" для вболівальників.

 

Поціновувачі футболу стали свідками гри високого класу між кращими командами нашого краю. По суті це був матч за чемпіонство, в разі перемоги «Минаю» гадаю, в чотири тури, які залишилися зіграти в вищій лізі їм вже б навряд чи хтось би завадив втримати чемпіонство. А от середнянці мають нагоду до кінця сезону обійти виноградівський «Севлюш».

В цьому матчі минайці переважали господарів класом, то середнянці компенсували цей недолік бажанням та шаленою самовіддачею.

Першими забили гості, подачу з кутового головою товно в кут воріт замикає Володимир Корнутяк. Ще через 9 хвилин М.Кополовець влучним ударом з-за меж карного майданчика завершує атаку «Миная». Проте вже на компенсованих арбітром хвилин першого тайма скорочує відставання Анатолій Нурієв, який у підкаті замикає передачу Івана Качура.

Друга половина зустрічі розпочалася з атак господарів. Невдовзі після виконання кутового удару Сергій Кундрик опинився на дальній стійки й після другого дотику таки пробиває Дмитра Бабенка й зрівнює результат у матчі- 2:2. Та через чотири хвилини гості знову виходять уперед, тривалий розіграш м’яча завершується подачею в воротарський майданчик, де ніким не прикритий Олег Допілка головою замикає передачу – 2:3. Та через 9 хвилин господарі знову встановлюють паритет. На вістрі атаки й цього разу був захисник Сергій Кундрик, який головою перекинув Д.Бабенка.

Середнянці мали ще кілька нагод, щоб вирвати перевагу та удари Олександра Бако, Анатолія Нурієва та Мирона Гулевича були трохи неточними, а в останньому епізоді «Минай» виручив Д.Бабенко, якого згодом через травму змінив Андрій Попович.

 

05 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів