Землевпорядники на адмінпослугах заробили для бюджету Закарпаття більше мільйона гривень

Землевпорядники на адмінпослугах заробили для бюджету Закарпаття більше мільйона гривень
Станом на сьогодні землевпорядниками Закарпатської області спрямовано до державного бюджету понад 1 млн грн за надані громадянам адміністративні послуги.

 

Найбільші надходження коштів у розмірі 846,8 тис. грн отримали за надання витягів з Державного земельного кадастру про земельну ділянку. Ще понад 127,9 тис. грн надійшло за виправлення технічних помилок у відомостях Державного земельного кадастру.

За здійснення 496 державних експертиз землевпорядної документації бюджет поповнено на 36,2 тис. гривень.

Загалом Головне управління та районні відділи Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області надали 67 101 адміністративну послугу, з яких (82% від загальної кількості) громадяни отримали на безоплатній основі. Найбільшою популярністю користується послуга з державної реєстрації земельної ділянки. 

Довідково:

Відповідно до Закону України «Про адміністративні послуги» з 1 січня 2015 року на всій території України органи земельних ресурсів надають послуги через центри надання адміністративних послуг (ЦНАП), що утворені при місцевих державних адміністраціях та органах місцевого самоврядування. Громадяни можуть ознайомитися з адресами ЦНАПів на офіційному сайті Держгеокадастру.

Джерело: Прес-служба Держгеокадастру

 

06 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів