Один з кращих стилпаністів світу вперше приїде до Ужгорода

Один з кращих стилпаністів світу вперше приїде до Ужгорода
4 листопада о 19:00 в ILKO Gallery виступить Gregory BOYD & PETUKHOV trio.

 

Виконавську манеру Грегорі Бойда називають "карибським блюзом". Яскравий вокаліст з неповторним виконанням, один з кращих стилпаністів світу вперше приїде до Ужгорода.

Листопад 2017
4
Вхід:

250 грн

Забронювати*
Is the Pan in The Mix?
 

Данець з американським корінням виконує авторські хіти, написані в повній відповідності до блюзової традиції. Наділений здібностями та відвертістю Телоніуса Монка у поєднанні з душевністю Ела Гріна та музикою Джимі Хендрікса, Бойд може грати джаз, фанк, соул і вводити в стан блюзу, змушуючи усвідомити те, що його музику неможливо вмістити в будь-які рамки. Його музику можна назвати освіжаючою, захопливою, провокуючою роздуми.

Грегорі працював з відомими американськими виконавцями – Charles Neville, Cyril Neville, Delmar Brown, Paul Jackson, Jon Cleary, Doctor John, Daryl Johnson, Anders Osborne, Peter Bastian та багатьма іншими. Такі колаборації принесли йому міжнародне визнання та виступи на фестивалях і концертних майданчиках по всьому світу.  

Сьогодні Грегорі Бойд – визнаний стилпаніст, співак, композитор, який продовжує розштовхувати межі сучасної музики.

До Ужгорода музикант приїде разом із PETUKHOV trio під керівництвом Олексія Петухова, який входить до "ТОП-10 кращих джазменів України".

 
BEATING ON A DRUM
 
MY STEEL PANS
 
THE GIRL NEXT DOOR - GREGORY BOYD
 
* Кількість квитків обмежена. Бронь дійсна протягом однієї доби. В день виступу всі бронювання знімаються. Вийняток - Клуб Друзів.

Джерело: Мистецький центр "Галерея"Ілько"

 

30 жовтня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів