Ужгородка "не полінувалася" з’їздити у Мукачево, щоб поцупити там мобільний гаджет

Ужгородка "не полінувалася" з’їздити у Мукачево, щоб поцупити там мобільний гаджет
Її опізнали завдяки системі відеокамер.

 

З будівельного гіпермаркету в Мукачеві 30-річна мешканка обласного центру Закарпаття викрала  телефон.  Жінку викрили за допомогою  камер відеоспостереження. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

До поліцейських Мукачівського відділу поліції звернулась жінка-консультант з будівельного гіпермаркету у Мукачеві із заявою про крадіжку свого мобільного телефону.

На місці події правоохоронці з`ясували, що співробітниця торгового центру, консультуючи одну із відвідувачів гіпермаркету, залишила свій телефон на коробці з товаром. За кілька хвилин жінка повернулась, однак зв`язку з її телефоном вже не було, як і самого гаджету.

За допомогою  відео з камер стеження у торговому павільйоні працівники карного розшуку поліції Мукачева вирахували жінку, яка  вкрала телефон. Нею виявилась 30-річна мешканка Ужгорода.

За фактом крадіжки слідчий Мукачівського відділу поліції відкрив кримінальне провадження за част.1 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). У справі триває розслідування.

Джерело: Відділ комунікації поліції в Закарпатській області

 

10 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів