Закарпаття співпрацюватиме зі своїми сусідками-країнами з ЄС за 900 тис. гривень

Закарпаття співпрацюватиме зі своїми сусідками-країнами з ЄС за 900 тис. гривень
Досвід регіональної співпраці Закарпаття зі своїми сусідками-країнами ЄС – багатий і перспективний. Так, на розгляд депутатів облради вноситься проект рішення «Про внесення змін до Програми фінансового забезпечення розвитку транскордонної співпраці органів місцевого самоврядування Закарпатської області на 2017 рік».

 

Серед заходів цієї Програми організація та проведення  міжнародних семінарів і конференцій, зустрічей зарубіжних делегацій з питань розвитку та поглиблення транскордонної співпраці з іноземними регіонами і міжнародними організаціями. Участь іноземних делегацій у проведенні заходів,  присвячених відзначенню Дня місцевого самоврядування, та організація заходів із відзначення 10-річчя співпраці з краєм Височина Чеської Республіки.

Йдеться також про необхідність виготовлення і придбання презентаційної та сувенірної  продукції, інформаційних буклетів  та видань для представлення у міжнародних заходах в Україні та за кордоном, проведення Днів добросусідства на українсько-словацькому, українсько-угорському та українсько-румунському кордонах.

Мовиться і про фінансову підтримку комунального підприємства «Агентство регіонального розвитку та транскордонної співпраці «Закарпаття» Закарпатської обласної ради» на виконання основних напрямків діяльності і завдань, передбачених Статутом підприємства; реконструкцію Музею лісу і сплаву НПП «Синевир» (у тому числі супровідні послуги) та ін.

 У новій редакції обсяг фінансування заходів з реалізації даної Програми – 900,0 тис.грн. 

Прес-служба Закарпатської облради

 

14 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів