В УжНУ провели «Міс ФСН - 2017» – свято краси, грації та ніжності

В УжНУ провели «Міс ФСН - 2017» – свято краси, грації та ніжності
У вівторок, 14 листопада, в Ужгородському національному університеті відбулося феєричне шоу – «Міс факультету суспільних наук - 2017». За звання найгарнішої дівчини факультету боролися семеро дівчат у чотирьох виходах-дефіле та інтелектуальному конкурсі. Олександра Власюк, Камелія Варга, Марія Рішко, Ірина Курта, Мірелла Грицан, Крістіна Шпонтак та Вікторія Бенца, окрім головної номінації, боролися за звання «Міс оригінальність», «Міс фото», «Міс посмішка», «Міс чарівність», «Міс грація», «Міс артистичність» та «Міс інтелект».

 

Розпочали свої «змагання» з виходу в українському стилі. Дівчата демонстрували різноманіття та варіації українського вбрання, цікаві головні убори та, найголовніше, були яскравим прикладом того, як українським дівчатам пасує стиль «етно». Одразу після першого виходу на конкурсанток чекав інтелектуальний конкурс, який мав на меті перевірити комунікативні вміння учасниць, логічне мисленні, а, також, почуття гумору.

Оцінювали красу та ерудицію конкурсанток справжні експерти та поціновувачі жіночої вроди: відомий ужгородський фотограф Олександр Феєр, власниця Бранч кафе Поліна Феєр, журналіст телеканалу «Новий канал» Віталій Глагола, голова журі, хореограф Людмила Федьо та новоспечена «Міс Ужгород 2017» Каріна Плита.

Розважали цього вечора неймовірно насиченою програмою. Так, були і вокальні виступи, зокрема, від учениці 6 класу ЗОШ №2 Анастасії Славич, студентки стоматологічного факультету Катерини Лінтур, переможця шоу «Кращий студент Закарпаття – 2016» Віталія Горбея та студентки ФСН Даніели Якобчук. Однак, найбільш захопливими стали виступи циркової арт-студії Dragonfly з флуоресцентним шоу та танцювальний виступ Анни Молнар і її колективу «Зумба».

Окрім «народного» глядачів тішили неймовірним карнавальним виходом та його венеціанськими масками,  дефіле в піжамах та, на останок, ніжним дефіле у вечірніх сукнях. Варто зазначити, що кожна дівчина відрізнялася не тільки зовнішністю, але й вмінням продемонструвати себе публіці та суддям, що дало можливість кожній завоювати особистий титул.

У загальному підсумку титул «Міс глядацьких симпатій» та «Перша віце-міс ФСН» здобула Крістіна Шпонтак, а омріяну корону та титул «Міс ФСН – 2017» здобула Мірелла Грицан.

 

Вероніка Кобаль,

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

 

16 листопада 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів