Посібник "Екскурсії Ужгородом" презентували в Закарпатському краєзнавчому музеї

Посібник "Екскурсії Ужгородом" презентували в Закарпатському краєзнавчому музеї
Охочі ще можуть придбати видання в місцевих книгарнях, а для тих, хто не встигне, обіцяють згодом опублікувати книжку й в Інтернеті

 

5 грудня в Закарпатському обласному краєзнавчому музеї відбулася довгоочікувана презентація навчального посібника «Екскурсії Ужгородом». Упорядником видання є доктор історичних наук, професор УжНУ Роман Офіцинський.

Видали книгу в серпні цього року за підтримки Інституту туризму Карпатського регіону. Перші сотні екземплярів уже встигли знайти своїх власників, тому автори сподіваються на повторне тиражування видання в майбутньому.

На зустрічі зібралися, зокрема, студенти й викладацький колектив факультету історії та міжнародних відносин. Поділитися враженнями від посібника мали змогу перші читачі, які підтвердили якість видання та його важливість для читачів. До слова, вже апробували книгу вихованці Ужгородського торговельно-економічного коледжу, які опановують фах туризмознавця.

Видання «Екскурсії Ужгородом» зорієнтоване на масового читача. Його мета – ознайомити з сучасним містом, яке має глибоку історію, котра вплинула на кожну подію, місце й мешканця. Сама ж ідея написання посібника з’явилася після запуску в Ужгороді щонедільних відкритих екскурсій, які стали вже доброю багаторічною традицією.

Охочі можуть придбати видання в місцевих книгарнях. Тим же, хто не встигне поповнити свою домашню бібліотеку посібником, обіцяють згодом опублікувати «Екскурсії Ужгородом» у мережі Інтернет.

Антоніна Чундак, МедіаЦентр УжНУ

 

06 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів