Фестиваль пряників в Ужгороді виконав свою благодійну місію

Фестиваль пряників в Ужгороді виконав свою благодійну місію
Сьогодні, 17 грудня, в Ужгороді у культурно-історичному центрі «Совине гніздо» фінішував перший Закарпатський фестиваль пряників, де небайдужі містяни збирали кошти на лікування своєї землячки.

 

Під час фестивалю було проведено благодійний аукціон, де ведучий Федір Шандор пропонував присутнім придбати казкові пряничні будиночки, які для благої мети представили 34 майстри. Так, стартували ціни зі 100 гривень за маленький будиночок, а хтось міг купити (і купив) за 1500 гривень фізфак УжНУ. Усі зібрані кошти підуть на лікування Наталії Пехньо, яка потребує термінової трансплантації кісткового мозку. Так закарпатці вирішили допомогти своїй землячці – мамі двох діток.

Вже зараз відомо, що усі лоти аукціону продані! 

СУМУ ПІДРАХОВАНО:

Таким чином, Перший Закарпатський фестиваль пряників, який оселився в Ужгороді і обіцяє лишитися тут на довгі роки, не лише прикрасив обласний центр новою родзинкою, але й виконав благодійну місію.

Тим, хто не встиг відвідати Фестиваль 15-17 грудня у «Совиному гнізді», повідомляємо, що він був неперевершеним! Цю тезу однозначно вам підтвердять сотні дітлахів, які дослідили кожен із унікальних будиночків і побачив там казку.

Дійсно, пряничне містечко було схоже на місце, де живуть дива, добро і свято. А малесенькі деталі, втілені майстрами, додавали композиціям реалістичності.

Подивіться на ці шедеври і відшукайте знайомі місця і будівлі.

uzhgorod.net.ua

 

17 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів