В «Українському домі» пройде Фестиваль «Руська купіль»

23-28 липня 2004 року у Палаці мистецтв «Український дім» пройде Фестиваль православної слов’янської культури «Руська купіль». Його організаторами стали Національний комплекс «Експоцентр України» Державного управління справами президента, Добродійний фонд святителя Іоанна Тобольського, Міжнародний добродійний фонд рівноапостольного князя Володимира «Ніка», Міжнародний добродійний фонд «Гармонія» і Добродійний фонд «Слов’янська Православна спадщина».

 

Захід спрямований на зміцнення духовних зв?язків між православними народами України, Росії і Білорусі, предки яких понад тисячу років тому хрестилися у водах Дніпра - купелі Київській Русі. Взяти участі у фестивалі запросять також православних християн з Греції, Грузії, Сербії, Польщі та інших країн, повідомля? ?Православие.RU?.

У програмі фестивалю виставка сучасного православного мистецтва, музейних раритетів, антикварних колекцій, концерти виконавців православних духовних співів і народних пісень, виступи церковних хорів і фольклорних колективів, лекції православних богословів, перегляд православних відеофільмів, а також паломницькі поїздки для учасників фестивалю.

Як очіку?ться, у фестивалі візьмуть участь православний письменник Віктор Нікола?в, протоі?рей Артемій Владіміров, співачка Людмила Кононова, автор і розробник курсу ?Основи православної культури? Алла Бородіна, президент Центру Національної Слави Росії і Фонду Святого Всехвального апостола Андрія Первозванного Мельник А. В. та інші.

 

08 липня 2004р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів