У 2018-му очільник Закарпаття обіцяє "розширити" Боржавську вузькоколійку та не забувати про дороги

У 2018-му очільник Закарпаття обіцяє "розширити" Боржавську вузькоколійку та не забувати про дороги
Які зобов'язання взяли на себе голови регіональних ОДА на 2018 рік.

 

Якщо вірити обіцяному головами ОДА, то їх життя суцільні дороги, як залізничні так і шосейні, а ще школи та лікарні. Принаймні більшість обіцянок стосуються саме цього.

Зокрема найбільше опікуються освітньою тематикою: голова Волинської ОДА Володимир Гунчик, Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук, Одеської ОДА Максим Степанов, Херсонської ОДА Андрій Гордеєєв, Донецької ОДА Павло Жебрівський та Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко.

Не забувають губернатори і про дороги. П’ятеро вже пообіцяли розширити, відремонтувати, а де і зробити нові. Пощастить жителям Тернопільської, Черкаської, Закарпатської, Харківської та Дніпропетровської областей.

Натомість у шести областях міські голови ще й активно опікуються здоров’ям українців. А саме в Тернопільській, Вінницькій, Херсонській, Донецькій, Запорізькій та Кіровоградській областях.

Як швидко губернаторам вдасться реалізувати обіцяне - стане ясно за рік. Але перші підсумки можна буде підбивати вже в лютому-березні. Зокрема Костянтин Бриль пообіцяв придбати ангіограф для запоріжців у січні 2018 року. Також Юлія Світлична, губернатор Харківщини, дала зобов’язання на початку 2018 року завершити будівництво Губарівського шляхопроводу.

Більш детально – на інфографіці.

Джерело: "Слово і діло"

 

29 грудня 2017р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів