Двох керманичів "під шафе" зупинили протягом минулої доби патрульні поліцейські Закарпаття

Двох керманичів "під шафе" зупинили протягом минулої доби патрульні поліцейські Закарпаття
Зокрема у місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не світила одна фара. Водія зупинили, аби зробити йому зауваження. За кермом автомобіля перебував житель Мукачева, в салоні сиділа жінка з немовлям.

 

Як з’ясувалося, вони саме везли дитину до лікарні, проте водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Він також не мав водійського посвідчення, – зазначають у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Від медосвідчення чоловік відмовився, тож працівники поліції в присутності свідків склали на нього відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування. Дитину із мамою доправили до лікарні.

Аналогічний випадок зафіксували виноградівські правоохоронці. На автодорозі в селі Букове Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не працювала одна передня фара.

Машину зупинили, керував нею місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідчення водій відмовився. У присутності свідків на правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування.

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Головуправління Нацполіції України у Закарпатській області

 

18 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів