В Ужгороді вітали бійців 128 бригади, які повернулися із зони проведення АТО

В Ужгороді вітали бійців 128 бригади, які повернулися із зони проведення АТО
Бійців 128-ої окремої Закарпатської гірсько-піхотної бригади, які після виконання бойового завдання в районі проведення антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей повернулися на місце постійної дислокації, вітали сьогодні в Ужгороді.

 

Урочисті збори з цієї нагоди відбулися у військовій частині А 1778 на вулиці Другетів. Зі словами вдячності до військовослужбовців звернулися командувач військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Олександр Павлюк, командир військової частини А1556 підполковник Сергій Собко, заступник голови Закарпатської ОДА Володимир Колесніков, заступник голови Закарпатської облради Петро Грицик, Ужгородський міський голова Богдан Андріїв, перший заступник голови Ужгородської РДА Олександр Гарновдій. Серед присутніх на урочистостях були і волонтери «Руху підтримки закарпатських військових», рідні та близькі воїнів. За бійців та перемогу України помолилися представники духовенства.

За виконання бойового завдання на сході України військові Закарпатської 128-ї бригади сьогодні отримали заслужені державні нагороди, а також нагороди від міністра оборони, начальника Генштабу та командування, нагрудні знаки "За вірність народу України" від Полтавської облради.

Від імені всіх ужгородців за бездоганне виконання службового обов’язку, вірність присязі та народу України подякував воїнам міський голова Богдан Андріїв. Також він вручив грамоти Ужгородської міської ради та подарунки майору медичної служби Наталії Вариводі, старшим солдатам Антону Кіншину, Юрію Топольницькому, старшим прапорщикам Володимиру Бражевському, Олегу Горбульку, прапорщику Сергію Стукалову, молодшому сержанту Георгію Пастернаку, старшому лейтенанту Андрію Жемонському, сержанту Леоніду Хмеляруку, солдатам Сергію Прокопюку та Артему Шиянову.

Прес-служба Ужгородської міськради

 

30 січня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів