Митникам і прикордонникам Закарпаття також варто готуватися до блокування пунктів пропуску на кордонах з Євросоюзом?

Митникам і прикордонникам Закарпаття також варто готуватися до блокування пунктів пропуску на кордонах з Євросоюзом?
Такого, як на Волині та Львівщині, жителі яких мають претензії щодо закону про новий порядок перетину кордону, запровадженого для боротьби із малою контрабандою. Чимало закарпатців також "грішать" на останню, адже виживати якость треба...

 

На Львівщині протестувальники перекрили дорогу на пропускному пункті "Шегині" та "Рава Руська". Цю інформацію підтвердили у прес-службі патрульної поліції Львівщини.

"Дорогу на пункті пропуску Шегині перекрили близько 10.20. По пішохідному переході ходять близько двадцяти людей. Кожні п'ятнадцять хвилин вони пропускають кілька автівок. Об 11- ій така ж акція розпочалась на пункті пропуску Рава Руська. В акції бере участь близько тридцяти людей. Вони також обіцяють пропускати автівки кожні п'ятнадцять хвилин" - розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.

Акції організовують люди, які мають претензії щодо закону про новий порядок перетину кордону, запровадженим для боротьби із малою контрабандою. Активісти мають намір перекривати дорогу впродовж цілого дня, інформує УНН.

 

03 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів