Ужгородські митники затримали словацького "кіллера

Вчора, 5 жовтня 2005 року, вечірньої пори на митний пост “Ужгород”, що на українсько-словацькому кордоні, на в’їзд до України заїхала легкова автомашина марки “КІА”, за кермом якої їхав громадянин Словаччини.

 

У митній декларації словак вказав про наявність у нього 505 ?вро та 2200 крон. Однак, у ході митного контролю ці?ї іномарки ужгородськими митниками був виявлений не задекларований та не заявлений при усному опитуванні пістолет марки ?SMITH & WESSON? калібру 9 мм з 21 патроном до нього.
Пістолет, у зарядженому вигляді і споряджений 11-ма патронами, знаходився з боку водія знизу біля педалі акселератору, прикріплений рукояткою до гори скотчем до внутрішньої сторони декоративної обшивки стійки, яка розташована між переднім сидінням салону автівки і призначена для розміщення музичного центру з приладами керування, ручки перемикання швидкостей та іншого сервісного обладнання. Одна обойма, споряджена 10-ма патронами до цього пістолета, знаходилася також прикріпленою скотчем до верхньої частини внутрішньої сторони декоративної обшивки.
Виявлені пістолет та патрони 43-річний чоловік визнав сво?ї власністю.
Таким чином, гр.Словаччини намагався приховати від митного контролю вогнепальну зброю, споряджену обоймою з патронами, використавши для цього свій транспортний засіб. Складено протокол про порушення митних правил та вилучено пістолет з патронами та новенький автомобіль марки ?К?А? (2005 року випуску), вартість якого склада? понад 257 тисяч гривень, повідомила Вікторія Сенгетовська, гол. інспектор по зв?язках з громадськістю та ЗМ? Ужгородської митниці.

 

06 жовтня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів