Щоб закарпатський Тячів не став другим Слов’янськом

Щоб закарпатський Тячів не став другим Слов’янськом
Сьогодні в Тячеві відбудеться мирний мітинг проти "горе-політиків", які порушують громадський спокій району.

 

Вчора, (21.02.2018) до мирного Тячева на чолі деяких місцевих горе-політиків прийшли два десятки осіб сумнівної зовнішності, як виявилося переважна більшість з них не місцеві. Дані особи в ультимативній формі почали вимагати у керівництва районної ради проведення позачергової сесії. Так звані «борці за народ» не спромоглися зібрати навіть третину необхідних підписів депутатів для призначення позачергової сесії і спробували здійснити провокацію із спаленням шин та захопленням адмін будівлі Тячівськоі райради.

Ми усі є свідками, що саме за таким сценарієм декілька років тому відбувалося захоплення органів влади на сході України і як наслідок значна частина нашої держави опинилася під окупацією, а тисячі українських воїнів та мирних мешнканців загинули, сотні тисяч стали біженцями.

Громадськість мирної Тячівщини категорично засуджує будь-які спроби окремих горе-політиків задля власного піару порушувати громадський спокій району шляхом організації провокацій та підбурювання людей до масових безладів.

Тому ми, громадські активісти, небайдужі громадяни, депутати місцевих рад закликаємо жителів Тячівщини прийти на мирний мітинг проти політиків, які заради влади готові палити, захоплювати та вбивати.

  Мітинг відбудеться біля Тячівської райдержадміністрації об 10.00 год. за київським часом. Покажемо місцевим маргіналам та їхнім поплічникам з інших регіонів, що ми господарі на нашій землі і другого Слов’янська зробити тут не дозволимо.

Представники громад Тячівщини

Джерело: Закарпаття щоденне

 

22 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Минуле 2018-02-26 / 22:35:46

    Якийсь набір совкових фраз. Автор хоч прочитав що написав?)