Працівники комунальних служб Ужгорода про свої плани на сьогодні

Працівники комунальних служб Ужгорода про свої плани на сьогодні
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді ремонтують трансформаторні підстанції на вулицях Митній, Собранецькій.

 

«УжАгромікс» зрізає аварійні та сухі дерева у сквері Героїв Майдану біля будівлі СБУ та аварійні дерева, гілки на території ДНЗ №№28,30. На Слов’янській набережній працівники підприємства прибирають схили річки.

Вночі вулиці міста прибирали та підсипали протиожеледною сумішшю робітники комунального підприємства КШЕП. Сьогодні комунальники ліквідовують стихійні сміттєзвалища на вулицях Івана Ольбрахта, Генерала Свободи, Олександра Можайського, Академіка Корольова, Антоніна Дворжака, Будителів.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує сміттєзвалища на вулицях Антонія Годинки,8, Володимирській, 84, Робочій, площі Петефі, «УжБудСервіс» – на вулицях Михайла Грушевського,33, Марії Заньковецької, 9.

У рамках реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі копають траншеї, ставлять залізобетонні колодязі, прокладають водопровідну мережу. Роблять і реконструкцію вулиці Олександра Можайського, зокрема, ставлять покриття з ФЕМ-плитки, бордюри. Також, у рамках капремонту тротуарів, викладають ФЕМ-плитку на проспекті Свободи.

 

23 лютого 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів