Десяток "липких на руку" закарпатців зловила поліція за добу

Десяток "липких на руку" закарпатців зловила поліція за добу
Осіб, причетних до скоєння трьох крадіжок в Ужгороді та однієї на Виноградівщині притягнуть до відповідальності щойно зберуть всю доказову базу. Протягом доби поліцейські Ужгорода та Виноградівщини розкрили чотири майнові злочини. Йдеться саме про крадіжки.

 

В Ужгороді правоохоронці місцевого відділу поліції встановили обставини та розшукали причетних до викрадення предметів побуту з підсобного приміщення, що належить пенсіонеру з Ужгорода. Заявник звернувся до поліції з проханням розшукати викрадачів його особистих речей. Слідчо-оперативна група, що прибула за викликом, на місці інциденту встановила, що з підсобного приміщення, яке належить ужгородцю, невідомі викрали електрогриль, дитячі сани, швабру, сковороду, каністру та магнітофон.

Ознайомившись з суттю заяви потерпілого, слідчі спільно з представниками кримінальної поліції Ужгорода та патрульними поліцейськими провели оперативно-розшукові заходи, у ході яких встановили, що до злочину причетні четверо осіб. Троє з них – мешканці Мукачева, а ще один – берегівчанин. Їм інкриміновано злочинні дії, згідно частини 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Чоловіків розшукали та опитали, відносно них вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Аналогічна ситуація з незаконним заволодінням майном ужгородців, шляхом проникнення до приватної власності сталася і вулиці Паризької Комуни. Повідомлення про майновий злочин надійшло на лінію «102» від охоронця місцевого заводу. 

Зі слів заявника, з території установи невідомі особи викрали металобрухт. За викликом приїхали слідчі та оперативники Ужгородського відділу поліції, які з’ясували, що до злочину аргументовано причетні четверо осіб. Всі вони – жінки; мешкають у селі Холмок Ужгородського району.

Для надання пояснень, працівники відділу кримінальної поліції спільно з екіпажем Управління патрульної поліції, доставили фігуранток до міськвідділу поліції. Тепер вирішується питання про обрання відносно підозрюваних міри запобіжного заходу. За фактом злочину відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України.

Не менш оперативно поліція Ужгорода спрацювала і у розслідуванні факту викрадення пляшки віскі зі стелажу одного з магазинів, що розташовані на проспекті Свободи в Ужгороді. Про факт крадіжки до поліції заявив охоронець супермаркету. На місці злочину, поліцейські з’ясували, що у злочинних діях обґрунтовано підозрюється 50-річний ужгородець. У чоловіка вилучили викрадений алкоголь. Фігуранту обирають міру запобіжного заходу.

Виноградівські ж слідчі, розшукали причетного до таємного викрадення телефону у жительки смт Королево. У скоєнні правопорушення за статтею 185 Кримінального кодексу України, підозрюється 24-річний місцевий мешканець.

За обома фактами відкрили кримінальні провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

01 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів