У червні ц.р у Чопі має запрацювати сучасний комплекс для перевалки зерна на євроколію

У червні ц.р у Чопі має запрацювати сучасний комплекс для перевалки зерна на євроколію
Українська експедиторська компанія "ПАКОБО" почала будівництво в Чопі перевантажувального комплексу, призначеного для вивантаження і завантаження зерна з автомобільного транспорту, а також з широкої колії вагонів на євровагонами.

 

"Це буде єдиний такий зерновий комплекс на Західній Україні, послуги якого будуть доступні для всіх учасників перевізного і експортно-імпортного процесу. Пуск даного проекту заплановано на червень 2018 року", - говорять в компанії "ПАКОБО".

Зерновий термінал буде розташовуватися на станції Чоп, на базі логістичного центру "Експорттрансбуд", що входить до складу компанії "ПАКОБО". Перевантажувальний комплекс буде включати в себе три силосу по 2150 тонн кожен. Сукупна потужність зберігання терміналу складе 6450 тонн. Технічні параметри комплексу дозволятимуть перевантажувати зернові з вагонів колії 1520 мм (маршрутами мінімум 23 вагона) в вагони колії 1435 мм (маршрутами мінімум 24 вагона) або навпаки, а також з залізничного транспорту на автомобільний або в зворотному напрямку з можливістю тимчасового зберігання при будь-якому з варіантів.

Відзначимо, що компанія "ПАКОБО" працює в Україні з 1991 року. Основним видом діяльності підприємства є організація перевезень залізничним та автомобільним транспортом на території країн Євросоюзу і СНД, а також надання термінальних послуг на власному перевантажувальному терміналі, розташованому на станції Чоп.

Джерело: ЦТС

 

08 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів