У ДТП на Міжгірщині загинула молода дівчина

У ДТП на Міжгірщині загинула молода дівчина
Ще одну потерпілу доправлено до лікарні. Мешканці Міжгірщини розповідають, що за кермом авта, в якому загинула 20-річна дівчина, був нетверезий прокурор.

 

Надзвичайна подія зі смертельним наслідком сталася вночі 8 Березня у селі Репинне на Міжгірщині. Внаслідок аварії загинула молода дівчина.

"8 березня в 3.30 у селі Репинне Міжгірського району сталася ДТП за участю працівника прокуратури Міжгірського району. В результаті одна дівчина загинула, друга у лікарні", - розповідали мешканці Міжгірщини.

У ГУ НП у Закарпатській області інформацію про аварію зі смертельними наслідками підтвердили, повідомивши, що "Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що 8 березня близько 3.10 ночі на автодорозі у Репинному мешканець Міжгір’я на "Рено Логан" не впорався з керуванням і зіткнувся з металевим парканом і залізобетонною опорою. Внаслідок ДТП 20-річна дівчина загинула на місці, ще одну пасажирку - 25 років госпіталізовано у Міжгірську районну лікарню".

Як розповідають жителі Міжгірщини, загибла дівчина зустрічалася з працівником прокуратури району, який в ту ніч був за кермом автівки.

Загиблу мешканку Репинного поховали 9 березня.

У закарпатській прокуратурі підтвердили місцевим ЗМІ, що за кермом авто був працівник місцевої прокуратури, уточнивши, що за попередніми даними (експертиза на основі Драгера), водій був тверезий.

0312

 

10 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. міша 2018-03-12 / 02:00:36

    ...дуже цікаво так звані мешканці міжгірщини забули що в автомобілі знаходився ще один учасник дтп це слідчий поліції шпілька ця тварюка нездохла який добре знає яким чином в автомобілі опинилася дівчина в якої через місяць повино було бути весілля яка нажаль і загинула! В автомобілі небуло її нареченого! Ще цікавіший факт що дівчину поховали відразу на другий день! Про ці факти незгадується неводній статті !