Закарпатець Сергій Романюк на Паралімпіаді став 12-м на дистанції 15 км

Закарпатець Сергій Романюк на Паралімпіаді став 12-м на дистанції 15 км
Серед атлетів з ураженням опорно-рухового апарату.

 

Напередодні, 16 березня, на сьомий день 12-х параолімпійських ігор у південнокорейському  Пхьончхані українські спортсмени знову порадували нас нагородами. Розігрувались останні 6 комплектів нагород у біатлоні – довга дистанція (15 км - чоловіки, 12,5 км - жінки) та 5 комплектів нагород у сноуборді. У змаганнях сьогоднішнього дня брали участь 19 українських спортсменів у біатлоні та 1 спортсмен у сноуборді.

В індивідуальній гонці на 15 кілометрів золоту нагороду вибороли Віталій Лук'яненко -лідер Марчишак Іван, срібло – Олександр Казік - лідер Кучерявий, ще одне срібло на дистанції 12, 5 км. серед жінок здобула Оксана Шишкова -   лідер  Казаков Віталій в змаганнях спорменів з вадами зору.

Закарпатець Сергій Романюк став 12-м на дистанції 15 км серед атлетів з ураженням опорно-рухового апарату.

Загалом вчора на змагальні траси Пхьончханя виходили 20 українських спортсменів. Нашій команді вдалось вибороти 3 медалі: 1 золоту та 2 срібні нагороди та піднятись на четверту позицію медального заліку, а у загальнокомандному заліку  національна паралімпійська збірна команда України стала третьою (разом із командою з Канади - по 19 медалей) за загальною кількістю нагород. Впевнено лідирує команда Сполучених Штатів Америки (30 нагород: 11 золотих, 12 срібних та 7 бронзових), далі команда НПА (20 нагород – 8 золотих, 8 срібні та 4 бронзові медалі). Наразі паралімпійська збірна команда України має 19 нагород – 6 золотих, 6 срібних та 7 бронзових медалей.

Семен МИХАЙЛИК

 

17 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів