Ужгородці вибороли срібло та бронзу на чемпіонаті України з петанку

Ужгородці вибороли срібло та бронзу на чемпіонаті України з петанку
Чемпіонами України стали Андрій Каменєв (Харків), Ганна Безродна (Харків), Марія Невмержицька (Київ) та Олександр Коваль (Київ). Переможці представлять Україну на чемпіонаті світу в Беніні у вересні.

 

Друге місце посіла команда у складі Олега Косолапова (Харків), Єлизавети Волкової (Харків), Олександри Шевченко (Ужгород), Павла Грибачова (Харків). Третьою стала команда з Ужгорода у складі Євгенія Лиховидова, Власти Височанської, Ігоря Сехіна та Олени Колодій. Змагання, як ми повідомляли, відбулися днями в Ужгороді на стадіоні «Авангард», участь брали 13 команд: 52 спортсмени із Харкова, Полтави, Києва, Вишгорода, Черкас, Львова, Івано-Франківська, Мукачева та Ужгорода. Боротьба в основній групі була запекла. Аж чотири команди мали однакову кількість перемог і результати визначалися за особистими зустрічами та кількістю балів. Майже всі ігри вирішувалися на останньому кошонеті. Відтак до останнього не були очевидні результати. В Ужгороді чемпіонат України із петанку провели вдруге. Минулого, 2022 року, на стадіоні «Авангард» облаштували майданчики для петанку відповідно до міжнародних стандартів та у потрібній кількості для проведення всеукраїнських змагань.

Федерація петанку України дякує Ужгородській міській раді: міському голові Богдану Андріїву, заступнику міського голови Василю Гомонаю, начальниці управління у справах культури, молоді та спорту Ужгородської міськради Аллі Чернобук, директору стадіону «Авангард» Ужгородської міської ради Віктору Качуру за підтримку та допомогу в організації чемпіонату України.

Захід відбувся за підтримки Міністерства молоді та спорту України та Спортивного Комітету України.

Ужгородська міська рада

 

26 квітня 2023р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів