Що сьогодні в планах комунальників та міських служб Ужгорода?

Що сьогодні в планах комунальників та міських служб Ужгорода?
Працівники підприємства «Закарпателектробуд» сьогодні в Ужгороді відновлюють лінії вуличного освітлення на вулицях Михайла Грушевського, Собранецькій, Федора Достоєвського, ремонтують трансформаторну підстанцію та відновлюють лінії на площі Шандора Петефі, вулиці Руській.

 

На вулиці Тиводара Легоцького в районі «Нової лінії» міняють лампи вуличного освітлення (34 шт.) на світлодіодні.

На внутрішньоквартальній території вулиці Марії Заньковецької, 36,38 робітники «УжАгроміксу» зрізають гілки дерев.

Працівники комунального підприємства КШЕП чистять від снігу та підсипають протиожеледною сумішшю пішохідні переходи, автобусні зупинки, перевіряють роботу світлофорів у місті. Прибирають сніг, підсипають вулиці спецсумішшю і працівники обслуговуючих компаній «Прибиральник Плюс», «Управління житлом», «УжБудСервіс», «АВЕ-Ужгород», «Хаус Менеджмент Груп».

На вихідних для прибирання і підсипки протиожеледною сумішшю доріг міста задіяли 14 одиниць спецтехніки – екскаватори, навантажувачі, комплексні дорожні машини, трактори, грейдер.

«АВЕ-Ужгород» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Антонія Годинки, Федора Достоєвського, Володимирській,84, Олександра Богомольця,14.

Робітники комунального підприємства «Ужгородський ККП» прочищають від снігу та підсипають протиожеоледною сумішшю доріжки на кладовищах «Кальварія», «Барвінок».

У рамках реконструкції інженерних мереж на площі Шандора Петефі облаштовують каналізаційний колодязь, водопровідну мережу.

Джерело: Ужгородська міська рада у ФБ

 

19 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів