26-ту річницю з дня створення святкує Служба безпеки України

26-ту річницю з дня створення святкує Служба безпеки України
З цієї нагоди керівництво СБУ звернулося до своїх співробітників зі святковим посланням.

 

Шановні колеги!

Щиро вітаю вас з нагоди 26-ї річниці створення Служби безпеки України.

Як і попередні чотири роки ми зустрічаємо наше професійне свято у горнилі боротьби за збереження державного суверенітету, територіальної цілісності та соборності України.

За цей час Служба значно посилила свої можливості з протидії підступним викликам гібридної агресії РФ проти нашої країни. Сьогодні СБУ – це високопрофесійний, патріотично налаштований монолітний колектив, для якого захист Батьківщини є справою життя, а служіння українському народові – покликом серця.

Співробітники української спецслужби воюючи на видимих і невидимих фронтах ефективно захищають національні інтереси держави, законні права та свободи громадян. Передовою для нас стала вся країна. Ми знешкоджуємо ворога не лише в районі проведення антитерористичної операції, але й у глибокому тилу.

Низький уклін двадцяти трьом нашим героям, які віддали життя у битві з агресором, що занапастив рідну землю.

Честь і шана всім співробітникам органів Служби безпеки України, ветеранам СБУ за вірність Присязі. Ваша мужність, висока порядність та професіоналізм є головними чеснотами ефективного захисту державної безпеки.

Від усієї душі бажаю вам і вашим родинам міцного здоров`я, добробуту, витримки, нових професійних звершень та успіхів у службі!

Слава Україні!

Голова Служби безпеки України генерал армії України В. Грицак

 

25 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів