Алкогольне "тріо вихідного дня" затримала поліція Закарпаття

Алкогольне "тріо вихідного дня" затримала поліція Закарпаття
Працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття за минулі вихідні задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Тячівському, Мукачівському, Іршавському районах.

 

Під час патрулювання на автодорозі в селі Лавки Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції помітили автомобіль марки «Daewoo Lаnоs», водій якого не увімкнув сигнал повороту під час виконання маневру. Машину зупинили, керував нею житель міста Мукачева. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, не надав водійського посвідчення та відмовився проходити медосвідування. В присутності двох свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

У селі Тересва Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер марки «Viрer», яким керував житель села Криве. Водій був у стані алкогольного сп’яніння й не мав відповідних документів на право керування. Під час медосвідування в лікарні в нього виявили 1,2 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія відповідні адмінпротоколи та відсторонили його від керування.

У селі Довге на Іршавщині працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2106», на якому не був увімкнений поворотник під час маневру. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,71 проміле алкоголю, про що працівники поліції склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування.

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Джерело: Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

26 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів