Закарпатський вбивця перебуватиме під вартою ще 2 місяці

Закарпатський вбивця перебуватиме під вартою ще 2 місяці
До 29 травня. Так вирішив Мукачівський міськрайонний суд.

 

У Мукачеві відбувся суд у справі жорстокого вбивства Михайла Глеби. Розглянути питання стосовно продовження запобіжного заходу повинні були ще у четвер 29 березня, але через те, що на судове адвокатголовного підозрюваного не з’явилася, суд перенесли на п’ятницю, 30 березня.

Сторона захисту обвинуваченого просила відмовити у клопотанні слідчого про продовження тримання під вартою обвинуваченого строком на 60 діб. Аргументували свою позицію відсутністю проведення слідчих дій над підозрюваним. Підтвердив слова адвоката і сам підозрюваний. Проте суддя порекомендувала звернутися до суду із невдоволенням щодо роботи слідчої групи.

Суддя прийняла до уваги наведені матеріали слідства та свідчення потерпілої та обвинувачуваного. Та після обговорення в нарадчій кімнаті, суд виніс рішення, яким продовжив підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою ще на 2 місяці, а саме до 29 травня. Таке рішення ухвалили через великий обсяг необхідних експертиз.

Пані Клара – мати померлого, сподівається, що за два терміни слідство матиме всі необхідні матеріали, які сприятимуть справедливому рішенню.

За тим як розвиватимуться події резонансного вбивства, стежитемимо і надалі.

Джерело: М-студіо

 

31 березня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів