Закарпатці зможуть їздити потягами до Києва ще за старими цінами!

Закарпатці зможуть їздити потягами до Києва ще за старими цінами!
Заплановане з 1 квітня підвищення вартості квитків на пасажирські поїзди не відбулося.

 

"Укрзалізниця" відклала підвищення цін на квитки, відповідний наказ Міністерства інфраструктури ще погоджується причетними відомствами. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Укрзалізниця теж з 1 квітня планувала індексувати тарифи на проїзд пасажирів залізничним транспортом. Але відповідний наказ Міністерства інфраструктури України поки що знаходиться на розгляді в суміжних міністерствах і відомствах", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, через несвоєчасну індексації тарифів компанія продовжує нарощувати збитки від пасажирських перевезень.

"Адже рівень тарифів на перевезення пасажирів у вагонах 2-го класу швидкісних поїздів" Інтерсіті + "і вагонах 1-го і 2-го класу швидкісних поїздів" Інтерсіті "залишається незмінним з 2012 року. Рівень тарифів на перевезення пасажирів у внутрішньому сполученні в вагонах СВ залишається незмінним з 2009 року, а у всіх типах вагонів (крім СВ та "Інтерсіті +") - з жовтня 2014 року ", - підкреслили у відомстві.

Раніше повідомлялося, що "Укрзалізниця" збиралася з 1 квітня підвищити ціни на пасажирські залізничні перевезення на 10%, а в цілому провести таке підвищення ще два рази в цьому році.

Джерело: Інтерфакс-Україна

 

03 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів