Ужгород. Над чим сьогодні працюють комунальники та інші міські служби

Ужгород. Над чим сьогодні працюють комунальники та інші міські служби
Сьогодні в Ужгороді робітники «УжАгроміксу» проводять підготовчі роботи до посадки дерев на вулицях Митній, Собранецькій, Василя Докучаєва.

 

Працівники підприємства «Закарпателектробуд» міняють лампи вуличного освітлення та встановлюють світильник на вулиці Кошицькій. Також встановлюють світильник на Собранецькій і міняють лампи на вулицях Мора Йокаі, Василя Балога (Івана Ваша), Михайла Лермонтова, Лесі Українки, Габора Дойко, Августина Волошина, Михайла Коцюбинського, Олександра Митрака.

«УжБудСервіс» ліквідовує стихійні сміттєзвалища на вулицях Вілмоша Ковача (Белінського), Олександра Попадинця (Плеханова), із використанням спецтехніки сьогодні зранку прибирав вулиці Минайську, Марії Заньковецької, Михайла Грушевського. Робітники комунального підприємства КШЕП ліквідовують стихійне сміттєзвалище на вулиці Марка Вовчка, прочищають вуличну зливову каналізацію на Кошицькій та встановлюють решітки зливоприймачів на площі Євгена Фенцика (біля філармонії). Вночі КП «КШЕП» проводило механізоване прибирання вулиць міста.

У провулку Університетському та на вулицях Сріблястій, Василя Докучаєва стихійні смітники прибирає «АВЕ-Ужгород». Вночі працівники цього ж підприємства прибирали із застосуванням спецмашин набережні Київську, Православну, Незалежності, частину проспекту Свободи, вулицю Льва Толстого, транспортні кола на площах Богдана Хмельницького, Дружби Народів, транспортний міст Масарика.

КШЕП, обслуговуючі компанії «АВЕ-Ужгород», «УжБудСервіс», «Управління житлом», «Хаус Менеджмент Груп», «Прибиральник Плюс» проводять також ручне прибирання вулиць.

Триває реконструкція інженерних мереж на площі Шандора Петефі –прокладають зовнішню водопровідну мережу та електричний кабель, влаштовують загальносплавний колектор, демонтують покриття з ФЕМ-плитки. У рамках реконструкції роблять покриття з ФЕМ-плитки на вулиці Олександра Можайського (8 Березня - Минайська), а у рамках капітального ремонту тротуарів – на проспекті Свободи.

На вулиці Юрія Гагаріна також капітальний ремонт тротуарів. Тут демонтують бордюри та ставлять нові.

Джерело: Ужгородська міськрада у ФБ

 

05 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів