Затверджено Програму підтримки та партнерства між Ужгородською міськрадою та бізнесом на 2018-2019 роки

Затверджено Програму підтримки та партнерства між Ужгородською міськрадою та бізнесом на 2018-2019 роки
Сьогодні під час сесії депутати затвердили Програму підтримки та партнерства між Ужгородською міською радою та суб’єктами малого і середнього бізнесу на 2018-2019 роки.

 

Програма розроблена з метою створення сприятливих умов для розвитку малого і середнього підприємництва, насичення регіонального ринку товарами та послугами, підвищення їх якості шляхом створення конкурентного середовища, вирішення проблем зайнятості, в тому числі вивільнених осіб, та покращення рівня життя населення.

Метою Програми є створення сприятливих умов для інтенсивного розвитку малого та середнього підприємництва в місті, підвищення його потенціалу, усунення, у межах компетенції органу місцевого самоврядування, перешкод, що стримують подальший його розвиток, вирішення питання зайнятості, легалізації робочих місць, максимально можливе залучення до підприємницької діяльності соціально незахищених категорій населення, створення умов для формування заможного середнього класу. Для надання фінансової підтримки суб’єктам малого та середнього бізнесу шляхом компенсації відсоткових ставок за залученими кредитами у рамках реалізації програми передбачили 2 млн. грн. - по мільйону на кожен рік.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

 

06 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів