На Свалявщині крадій "потягнув" з приватного будинку гітару та оленячі роги

На Свалявщині крадій "потягнув" з приватного будинку гітару та оленячі роги
Співробітники сектору реагування патрульної поліції спільно з правоохоронцями слідчо-оперативної групи затримали неповнолітнього жителя села Сусково Свалявського району, підозрюваного у крадіжці з проникненням до приватного будинку. За даним фактом розпочали розслідування.

 

Вчора, 11 квітня, близько 21.00 год, на лінію «102» надійшло повідомлення від  34-річної мешканки Свалявського району про крадіжку сувеніру – оленячих рогів та музичного  інструменту – акустичної гітари з її  приватного будинку у селі Сусково. Також заявниця повідомила, що в будинку тривалий час ніхто не проживав, тож точно сказати, коли була вчинена крадіжка, жінка не змогла.

На місці злочину працювали поліцейські слідчо-оперативної групи та екіпаж сектору реагування патрульної поліції Свалявського відділення. Правоохоронці встановили, що невідомий пошкодив вхідні двері на помешканні і проник всередину. Зібравши докази, полісмени швидко встановили особу крадія. Ним виявися неповнолітній односелець  потерпілої, 14-річниий школяр, який раніше вже притягувався до  кримінальної  відповідальності за майнові злочини.

За фактом крадіжки з  проникненням до житлового будинку слідчі розпочали слідство за ч.3 ст.185 Кримінального  кодексу України. Речові докази у поліції вилучили та повернуть власниці. Неповнолітнього юнака перевіряють на причетність до вчинення інших подібних злочинів на території населеного  пункту.

Відділ  комунікації поліції Закарпатської області

 

12 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів