На Закарпатті небайдужі мешканці самі здають п’яних водіїв поліції

На Закарпатті небайдужі мешканці самі здають п’яних водіїв поліції
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння в Іршавському, Свалявському, Міжгірському та Тячівському районах.

 

Учора ввечері в Іршавське відділення поліції надійшло повідомлення від небайдужих громадян про те, що містом їздить п’яний чоловік на автомобілі марки «Skоdа Оctаvіa». Коли працівники групи реагування патрульної поліції виявили в місті вказану іномарку, то її водій не зупинився на вимогу поліції й став утікати. Наздогнали його кілометрів за три. 

За кермом перебував 41-річний житель села Заріччя Іршавського району. Водій став чинити опір правоохоронцям і категорично відмовився проїхати в лікарню на медосвідування. В кайданках його доставили у відділення поліції, де склали адмінпротоколи за злісну непокору працівникам поліції, за керування в стані алкогольного сп’яніння і за ігнорування вимоги правоохоронців зупинитися. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили, машину помістили на спецмайданчик поліції. 

У селі Синевир Міжгірського району опівночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили квадроцикл марки «Hummеr», на якому не було номерного знака, а водій не мав захисного шолома. За кермом перебував 38-річний місцевий житель. Чоловік взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. В присутності двох свідків правоохоронці склали на порушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння. Інші протоколи склали за керування незареєстрованим транспортним засобом і без відповідних документів. Від керування водія відсторонили. 

У селі Тересва Тячівського району вночі сталася ДТП: водій автомобіля марки «Daеwoo Sеns», 55-річний місцевий житель, не помітив на узбіччі інше авто і допустив зіткнення. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції, то виявили, що водій перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування чоловік відмовився, водійського посвідчення не надав. У присутності двох свідків на нього склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування. 

Другий п’яний водій попався правоохоронцям у селищі Дубове Тячівського району. Там працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «КІА Sрortаgе», на якому не освічувався задній номерний знак. Керував позашляховиком 20-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння. У  лікарні у нього виявили 1,2 проміле алкоголю. Водійське посвідчення від правопорушника вилучили, від керування відсторонили. 

У місті Свалява працівники групи реагування патрульної поліції зупинили ввечері автомобіль марки «ВАЗ-2101», на якому не був увімкнений поворотник під час виконання маневру. Керував автомобілем 34-річний місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який взагалі не має водійського посвідчення. Під час медосвідування в лікарні у нього виявили 1,4 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили його від керування.        

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за статтею 130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

20 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів