Юнака, якого підозрюють у вбивстві однолітка на Тячівщині, госпіталізували

Юнака, якого підозрюють у вбивстві однолітка на Тячівщині, госпіталізували
14-річного мешканця с. Нижня Апша Тячівського району, підозрюваного у вбивстві свого неповнолітнього знайомого, госпіталізували через погіршення стану здоров'я.

 

Як повідомила речниця ГУНП у Закарпатській області Тетяна Щоголева, наразі неповнолітній стаціонарно перебуває у медзакладі під контролем правоохоронців.

"Підозрюваний у вбивстві наразі перебуває у медзакладі. Це не пов′язано зі слідчими діями. У лікарні фігурант справи знаходиться під контролем правоохоронців", – зазначила Т. Щоголева.

Водночас, як повідомили у прокуратурі Закарпатської області, у понеділок, 23 квітня, відбудеться судове засідання у справі.

"Прокуратура принципово вимагатиме обрати підозрюваному у резонансному вбивстві в с. Нижня Апша Тячівського району запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Прокуратура категорично не погоджується із рішенням суду про пом'якшення запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту", – повідомляють у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Крім того, прокуратура Закарпатської області звернулася до всіх, "хто володіє інформацією щодо підкупу будь-кого з посадовців у цьому вбивстві".

"Закликаємо звертатись із відповідними заявами, що містять конкретну інформацію, до правоохоронних органів для притягнення винних до відповідальності. Також звертаємо увагу громадян, що досягнення справедливого рішення у даній справі можливе тільки в рамках закону. Самосуд є незаконним, а його наслідки – кримінально-караними", – заявили у відомстві.

Як повідомлялося раніше, суд надав дозвіл на направлення підозрюваного у вбивстві мешканця Тячівського району до психіатричної лікарні для проведення стаціонарної комплексної судової психолого-психіатричної експертизи.

Джерело: УНН

 

21 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. vvv 2018-04-22 / 13:29:12

    Що за бред? "прокуратура Закарпатської області звернулася до всіх, "хто володіє інформацією щодо підкупу будь-кого з посадовців у цьому вбивстві" - а просто представити "посадовцям" мотиви пом'якшувального запобіжного заходу і зробити відповідні висновки щодо цих "посадовців". Що за ігри? Кого за лохів тримають? І при чому тут "підозрювальний у вбивстві" коли на 200% ясно,що вбивця!