Оркестр поліції виступив на найвідомішому в Україні закарпатському весняному фестивалі - «Сакура-Фест»

Оркестр поліції виступив на найвідомішому в Україні закарпатському весняному фестивалі - «Сакура-Фест»
В Ужгороді триває найвідоміший в Україні весняний закарпатський фестиваль «Сакура-Фест», який збирає на Закарпатті сотні туристів. На ньому вже традиційно виступив духовий оркестр Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

 

В обласному центрі Закарпаття в ці квітучі весняні дні триває фестиваль «Сакура-Фест», приурочений до цвітіння сакур в Ужгороді. Саме цей культурний захід збирає найбільше туристів зі всієї України та близького зарубіжжя. Родзинкою відкриття фестивалю став виступ на сцені культурно-історичного центру «Совине гніздо» оркестру Головного управління Національної поліції в Закарпатській області.

Поліцейські музиканти виконали для гостей свята популярні пісні українських та зарубіжних зірок естради. Особливе захоплення в публіки викликали легендарна «Bohemian Rhapsody»» групи «Queen» та знаменита «Мам» гурту «Скрябін». Солістка оркестру Ірина Філіпенко надала відомим творам особливого звучання.

Численні глядачі всіляко підтримували улюблені мелодії та фільмували виступ поліцейських на згадку. Традиційно поліцейський оркестр на фестивалі «Сакура-Фест» відкриває сезон своїх виступів для закарпатців у літній сезон.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

21 квітня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів