На Ужгородщині працівники поліції виявили п’яного водія, який віз двох діток

На Ужгородщині працівники поліції виявили п’яного водія, який віз двох діток
За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння в Ужгородському, Тячівському, Берегівському, Хустському районах.

 

У селищі Середнє Ужгородського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Volkswagen Gоlf», помітивши дитину на передньому сидінні. Керував автомобілем житель Мукачівського району, в салоні також перебувала ще одна дитина та дружина водія. Правоохоронці мали намір зробити водієві зауваження, адже перевозити малих дітей спереду не можна. Однак виявилося, що чоловік перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Драгер засвідчив у нього 1,2 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

У селі Сокирниця Хустського району вночі працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Аudі», на якому не працювала одна передня фара. Керував машиною житель села Крайниково, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,08 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили водія від керування. 

У селі Калини Тячівського району працівники групи реагування патрульної поліції Дубівського відділення зупинили автомобіль марки «Volkswagen Jеttа», який виконував незрозумілі маневри під час руху. Керував іномаркою місцевий житель в стані сильного алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 3,38 проміле алкоголю. Водій також не мав водійського посвідчення. На нього склали відповідні адмінпротоколи, машину затримали на спецмайданчик поліції. 

У місті Берегово працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Dеltа», водій якого створював на дорозі аварійну ситуацію. За кермом перебував місцевий житель в стані алкогольного сп’яніння, який не мав документів на право керування. Від проходження медосвідування він відмовився. На правопорушника в присутності двох свідків склали адмінпротоколи за керування в стані алкогольного сп’яніння та без водійського посвідчення. Від керування нетверезого водія відсторонили. 

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

07 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів