Поліція розслідує обставини ДТП на Хустщині

Поліція розслідує обставини ДТП на Хустщині
На автодорозі між Хустом та Рокосово водій автомобіля «Fiat Siena» не впорався з керуванням, внаслідок чого транспортний засіб перекинувся. Травми отримали водій та троє його пасажирів. Поліція розпочала за даним фактом кримінальне провадження, обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

 

Учора, 10 травня, о 21:30 на Хустщині сталася ДТП з потерпілими.

На місці події працювали правоохоронці Хустського відділу поліції. За попередніми даними, 24-річний водій автомобіля марки «Fiat Siena», рухаючись з Хуста в напрямку села Рокосово, намагався обігнати попутне авто та не впорався з керуванням. В результаті, транспортний засіб з’їхав у кювет і перекинувся.

Внаслідок ДТП постраждали водій та троє його пасажирів, усі мешканці Хуста. Водія доставили в реанімаційне відділення місцевої районної лікарні. Пасажири отримали незначні тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги їх відпустили додому.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху). Обставини автопригоди з’ясовують слідчі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

 

11 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів