У 200-річній колибі в ужгородському Скансені презентували новий сир "Менчул" від Селиської сироварні

У 200-річній колибі в ужгородському Скансені презентували новий сир "Менчул" від Селиської сироварні
Сир направду має унікальний ніжний смак та є результатом кількарічного стажування Інни Пригари у Франції.

 

Презентацію сиру провели, власне, Інна Пригара, Петро Пригара та туризмознавець Федір Шандор.

Новий сир повністю відрізняється від інших сирів "Селиської сироварні" - як на смак, так і за технологією приготування.

Такі дегустації, як проанонсував Федір Шандор, проходитимуть у найближчі кілька місяців у скансені в кожну третю суботу місяця. Вхід вільний

Придбати його можна на сайті сироварні.

 

21 травня 2018р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів

Залишити коментар:

Коментатори, які допускатимуть у своїх коментарях образи щодо інших учасників дискусії, будуть забанені модератором без будь-яких попереджень та пояснень. Також дані про таких користувачів можуть бути передані правоохоронним органам, якщо від них надійшов відповідний запит. У коментарі заборонено додавати посилання та рекламні повідомлення!

Необхідні поля позначені наступним символом:*