До поліції – на екскурсію: Іршавські поліцейські розповідають про свою роботу дітям

До поліції – на екскурсію: Іршавські поліцейські розповідають про свою роботу дітям
На початку літніх канікул до Іршавського відділення поліції завітали учнів молодших класів Іршавського ЗОШ 1-3 ступенів. Вони мали можливість ознайомитись як зі зброєю та спецзасобами щоденно працює поліція.

 

Під час екскурсії гідами були майори поліції Василь Волошиновський та Віта Горзов, які радо зустріли дітей на подвір’ї  Іршавського відділення поліції. Екскурсія розпочалась зі знайомства із роботою чергової частини, куди надходить вся інформація про скоєні правопорушення та злочини. Тут учнів цікавило все: куди потрапляє дзвінок, якщо набрати номер телефону «102», як здійснюється виїзд працівників поліції на місце пригоди.

Далі дітям розповіли про роботу поліції, про затримання злочинців та правопорушників. Акцентували увагу на правила безпечної поведінки під час літніх канікул.

Найбільш враження на дітей справили спецзасоби та зброя, якою користуються поліцейські. Бажаючі мали можливість одягнути на себе бронежилети, шолом та відчути себе у ролі справжнього захисника. Поліцейські розповіли, як правильно одягати бронежилет та каску.

Особливу увагу маленьких школярів привернув службовий собака «Катана», можливості якого продемонстрував інспектор-кінолог Іван Фулей.   Собака постійно виїжджає на місце скоєння злочинів, надає допомогу поліцейським.

На завершення екскурсії  поліцейські показали службові автомобілі, розповіли про роботу «Груп швидкого реагування», та побажали маленьким школярам успіхів у навчанні та безпечного відпочинку під час літніх канікул. Після чого діти зробили селфі та подякували поліцейським за цікаву екскурсію.

Іршавське відділення поліції

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів