На честь першого проїзду Бескидським тунелем пам’ятні сувеніри отримали всі пасажири потягу "Одеса-Ужгород"

На честь першого проїзду Бескидським тунелем пам’ятні сувеніри отримали всі пасажири потягу "Одеса-Ужгород"
Прикметно, що вручення подарунків від "Укрзалізниці" відбулося якраз у той момент, коли поїзд наближався до нового Бескидського тунелю, тож усі пасажири мали можливість порівняти графічне зображення залізничної споруди на конверті з оригіналом.

 

Сьогодні, 25 травня, всі пасажири поїзда № 108/107 сполученням Одеса – Ужгород, який першим серед пасажирських потягів прослідував через новозбудований двоколійний Бескидський тунель, одержали несподівані подарунки від залізничників. Працівники поїзної бригади вручили пасажирам пам’ятні сувеніри з поштовими конвертами з маркою, які Укрпошта випустила на замовлення Укрзалізниці з нагоди історичної події – запровадження залізничного руху через новий Бескидський тунель.

Прикметно, що вручення подарунків відбулося якраз у той момент, коли поїзд наближався до нового Бескидського тунелю, тож усі пасажири мали можливість порівняти графічне зображення залізничної споруди на конверті з оригіналом.

Раніше повідомлялося, що 24 травня 2018 року на Львівщині в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов взяв участь в урочистому погашенні марки, присвяченої відкриттю нового двоколійного Бескидського тунелю в Карпатах. На честь цієї історичної події Укрпошта на замовлення Укрзалізниці випустила марки та пам’ятні конверти з зображенням цього тунелю, інформує "Магістраль".

 

25 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів