Уже традиція: за добу поліцейські Закарпаття зупинили шістьох нетверезих водіїв

Уже традиція: за добу поліцейські Закарпаття зупинили шістьох нетверезих водіїв
Шість адміністративних матеріалів за керування у стані алкогольного сп’яніння склали працівники груп реагування патрульної поліції Ужгородщини, Іршави, Хуста, Міжгір’я та Тячева.

 

Одного з нетверезих водіїв працівники поліції зупинили вчора, 26 травня, на вулиці Центральній у селі Лінці Ужгородського району. Правоохоронці зупинили авто, оскільки водій їхав із вимкненими фарами в темну пору доби. При спілкуванні з порушником з’ясувалося, що він керував транспортним засобом напідпитку. Драгер виявив у крові водія 0,48 проміле алкоголю. На чоловіка склали адмінматеріали за статтями 126 та 130 КУпАП.

Двох порушників безпеки дорожнього руху зупинили працівники групи реагування патрульної поліції Тячева. Водій автомобіля «Ford Fokus» їхав вулицею, незрозуміло маневруючи. Поліцейські зупинили водія, щоб надати допомогу, підозрюючи, що чоловік погано почувається. Проте виявилося, що він перебував за кермом напідпитку, що підтвердило й медосвідчення в лікарні.

Ще одного нетверезого тячівця зупинили на вулиці Центральній у районному центрі. Водій «ВАЗ-2115» їхав без освітленого номерного знака. На правопорушника склали відповідні адміністративні матеріали.

Працівники групи реагування патрульної поліції Іршавщини задокументували факт керування напідпитку в селі Імстичево. Місцевий мешканець порушив правила дорожнього руху, зупинивши своє авто посередині дороги, аби поспілкуватися з перехожими. При перевірці працівники поліції помітили у водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Адмінматеріали за порушення правил дорожнього руху та керування напідпитку склали і правоохоронці Хуста. Водія скутера «Honda», мешканця села Кошелево, зупинили за їзду по тротуару. Крім того, водій був за кермом без захисного шолома. При медосвідченні в юнака виявили 1,00 проміле алкоголю в крові.

2,49 проміле виявили в крові водія «Ниви» у Міжгір’ї. Чоловік не мав водійського посвідчення та рухався автодорогою без освітленого номерного знака авто. На водія складено адмінматеріали за керування напідпитку, порушення правил дорожнього руху та їзду без водійського посвідчення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів