Поліцейські у 18-річного мукачівця вилучили згортки з наркотичним засобом

Поліцейські у 18-річного мукачівця вилучили згортки з наркотичним засобом
Під час поверхневого огляду мешканця Мукачева патрульні поліцейські виявили у молодого чоловіка два згортки фольги з марихуаною. За фактом незаконного зберігання наркотичних засобів у поліції розпочали розслідування.

 

Сьогодні вночі, близько 01.05 год, на вулиці Ярослава Мудрого у Мукачеві поліцейські, під час патрулювання, помітили чоловіка, який при появі правоохоронців почав помітно нервувати та змінив напрям руху. Під час проведення поверхневого огляду 18-річний мукачівець видав два згортки фольги з речовиною, схожою на наркотичну.

На місце події прибули поліцейські слідчо-оперативної групи Мкачівського відділу, які задокументували факт зберігання наркотичного засобу. Заборонену речовину вилучили та направили на експертизу до Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. 

У діях мешканця районного центру вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). У справі триває розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

27 травня 2018р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів